Golf-weekend 13 – 14 mai 2017

Florø Golfklubb inviterer med dette til

innholdsrik golf-weekend i Brandsøy

LØRDAG-SØNDAG 13.-14. MAI

 

Vi kan by på ei innholdsrik golfhelg 13.-14. mai:

 

  • Lørdag kl. 13.00 Åpning av golfbana og Familiedag med grilling etc.
  • Søndag kl. 11.00 Åpningsturnering
  • Lørdag blir det mulighet for instruksjon med golfpro Donovan Goosen

 

Familiedag 13. mai:

Kl. 13.00 lørdag foretas den offisielle åpningen av bana for sesongen 2017. Da er bana klar for spill. Og det blir naturligvis mulighet for å tegne medlemskap i Florø Golfklubb.

Kl. 14.00 blir det puttekonkurranse, med egen barneavdeling.

Kl. 15.00 fyrer vi opp grillen, og koser oss i godt lag.

 

Åpningsturnering 14. mai:

Det blir åpningsturnering søndag med start kl. 11.00. Da spiller vi Texas scramble. For de som ikke har deltatt før: Dette er en lagkonkurranse der alle slår ut hver sin ball, og så spiller man videre fra samme sted som den beste ballen ligger. Alle slår ut fra den plassen og så velger man hvilken ballplassering man spiller videre fra ved neste slag.

Denne turneringsmåten er en veldig god måte å begynne sesongen på. Lagene blir satt sammen med erfarne og mer uerfarne spillere, og turneringen varer ca. 1,5 time. Det blir enkel premiering og det blir også kaffe og «noko attåt» for de som har tid til det. Vi oppfordrer spesielt de som har tatt VTG-kurs om å komme. Frammøte ca. kl. 10.30 slik at vi får registrert alle.

 

Instruksjonstimer med golfpro Donovan Goosen

Klubben har i år inngått et tett samarbeid med Donovan, som til vanlig holder til på Sunnfjord Golfklubb i Jølster. Han er en av Norges beste golfinstruktører. Første mulighet til å forbedre sving, kortspill, putting etc. med Donovans hjelp blir denne golf-weekenden. Lørdag vil Donovan være til stede i Brandsøy, med avansert utstyr som videoanalyse og Flightscope.

En individuell instruksjonstime med Donovan koster kr. 500,- En halvtime koster kr. 300,-. Det er fullt mulig at 2 eller flere går sammen om en time.

For å bestille time sender du en e-post til arne@aksello.no, der du oppgir ditt navn, telefonnummer, eventuelt handicap og hvilket tidspunkt du ønsker at instruksjonstimen starter (fra kl. 10.00 på lørdag til kl. 18.00). Ved mange påmeldinger vil vi måtte justere litt på noen av starttidspunktene («først-til-mølla»).

Benytt denne anledningen til å forbedre ditt golfspill, med en fabelaktig god instruktør!

 

De seneste ukene har vi hatt noen flotte dugnadsdager, og bana blir skikkelig bra. Takk til alle som har deltatt så langt. Det kommer nok også flere muligheter !

 

Vi håper at riktig mange kommer både lørdag og søndag neste uke. Velkommen!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook

Comments are closed.